Blog

Verkooppunten

Wow, TrijnSign op twee verschillende verkooppunten had ik in April’20 niet durven dromen. Maar hoe leuk is het dat onze producten bij externe bedrijven te verkrijgen zijn. Dat mensen de moeite nemen om een kijkje te komen nemen, dat ik berichtjes/ foto’s ontvang dat zij een TrijnSign product hebben gekocht en dat mensen die nog onbekend zijn met TrijnSign er mee in aanraking komen. Het leuke van externe verkooppunten is dat je kan inspelen op de behoeften en vragen van de klant, zo kan ik zien welke producten goed verkopen.

In juli 2020 heb ik mijn eerste verkooppunt bij Polder, Living & Lifestyle gekregen. Hier heb ik een mooi plekje boven in mogen vullen, dit kon ik aanvullen wanneer ik wilde. Polder groeide enorm en sinds deze week heb ik een groter en, naar mijn mening, mooier plekje beneden gekregen. Hier ben ik zo ontzettend enthousiast over en dankbaar voor. Ik zal foto’s met jullie delen zodat jullie begrijpen waar mijn enthousiasme vandaan komt ;).

Het tweede verkooppunt is bij Beauty by Charlene. Charlene heeft een Brow & Lash salon en is ontzettend goed in wat ze doet. Hier mocht ik ook een bakje neerzetten met TrijnSign kaarten. Zo kan je na je wimperbehandeling nog een leuke TrijnSign kaart scoren!

Het liefste zou ik op nog meer plekken TrijnSign verkopen. Misschien hebben jullie nog ideetjes waar ik mijn producten aan zou kunnen bieden!?

Liefs,
TrijnSign

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.